Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Önce Mevlüt sonra Gomis

Önce Mevlüt sonra Gomis

SPOR Haberleri

St. Etienne'li Mevlüt Erdinç'e imza attırmayı planlayan Cimbom'un ikinci hedefi görüşmelere başladığı Lyon'un yıldızı Bafetimbi Gomis'i Aslan yapmak.

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil edecek olan Galatasaray dört koldan transfer çalışmalarına başladı. Didier Drogba'nın gitmesinin ardından sarı-kırmızılılar, forvet hattını güçlendirmek için ciddi adımlar atmaya başladı. Cimbom, St.Etienne'den Mevlüt Erdinç ve geçtiğimiz sezon Lyon'da oynayan ve şu an serbest kalan Gomis ile eş zamanlı olarak görüşmelere başladı. Yerli statüsünde olduğu için öncelikle Mevlüt Erdinç'e imza attırmayı planlayan sarı-kırmızılılarda Başkan Ünal Aysal, önceki gün milli futbolcunun menajeri Pierre Frelot ile İstanbul'da bir araya gelmiş ve büyük ölçüde anlaşmıştı. Bu transferde artık tek engel St.Etienne kulübü ile yapılacak olan bonservis pazarlığında olacak. Mevlüt Erdinç nbsp;geçen sezon Fransa Ligue 1'de isabetli şut yüzdesi en başarılı oyuncu oldu. Oynadığı 31 maçta toplamda 80 şut çekip 43 isabet sağlayan ve yüzde 53,8 oran yakalayan milli isim, böylece İbrahimovic, Lavezzi, Cavani, Kalou, Gomis, Gignac gibi ünlü oyuncuları geride bıraktı.
İSTANBUL DIŞINDA OYNAMAM
Galatasaray'ın gol yollarında nbsp; kadrosuna katmayı düşündüğü diğer isim Gomis ile de görüşmeler menajeri vasıtasıyla sürüyor. Hem Mevlüt Erdinç'in hem de 28 yaşındaki golcü oyuncunun menajerliğini yapan Pierre Frelot, "G.Saray'ın Şampiyonlar Ligi'nde direkt oynayacak olmasına ilgi gösteriyor. En iyi koşulların bir araya getirildiği seçenek üzerinde kararını verecek. Ama kesin ola şu ki, Gomis İstanbul dışında olan bir takımda forma giymek istemiyor. Biz bütün Türk kulüplerine büyük saygı duyuyoruz; ama oyuncu, kişisel bazı nedenlerden ötürü sadece İstanbul'da oynamak istiyor" dedi. Başkan Ünal Aysal'ın Fransız forvet için yöneticilerine, "5+3 kararı bizi zora soktu. Kimseyi satamadık daha. Şu anda anlaşsak bile imza atamayız" diyerek transferi ağırdan almaları gerektiğinin altını çizdiği öğrenildi. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...