Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aslan hızlı başladı

Aslan hızlı başladı

SPOR Haberleri

Galatasaray Liv Hospital, Beko Basketbol Ligi play-off yarı final serisi ilk maçında Banvit'i deplasmanda mağlup edip seride 1-0 öne geçti

Beko Basketbol Ligi'ni lider bitiren Banvit, play-off yarı final ilk maçında sahasında Galatasaray Liv Hospital'a 67-57 mağlup oldu. Çeyrek final serisinde Beşiktaş'ı saf dışı bırakan Galatasaray, Bandırma deplasmanında çekişmeli geçen ilk periyodu 19-12 önde tamamladı. İkinci çeyrekte de Banvit'in boş hücumlarını Arroyo, Cenk ve Hariston'la cezalandıran sarı-kırmızılılar soyunma odasına 39-29 üstün girdi. İkinci yarının başlamasıyla ivme kazanan Banvit, Ermal, Rowland ve Meja ile üst üste sayılar bulup bir ara farkı 3 sayıya kadar (54-57) indirdi. Galatasaray, dördüncü çeyreğin son dakikalarında işi sıkı tutup maçı 10 sayı farkla 67-57 kazanıp seride 1-0 öne geçti. Banvit'te Rowland 15 sayı ile maçın en skorer ismi olurken Galatasaray'da Arroyo ve Sinan Güler 13'er Cenk Akyol ise 11 sayı buldu. Serinin ikinci maçı yarın 18.00'de yine Kara Ali Acar Spor Salonu'nda oynanacak.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...