Ersun Yanal: 'Caner imzayı atar'

Ersun Yanal: 'Caner imzayı atar'

SPOR Haberleri

Başarılı oyuncunun gönlünün Fenerbahçe'de olduğunu söyleyen tecrübeli hoca Ersun Yanal, "Kaldığımız yerden devam ederiz" dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, FBTV'de katıldığı "Teknik Analiz" programında sezonu değerlendirdi. Sözleşmesini 2 yıl daha uzatan başarılı hoca takıma gönülden bağlı oyuncu grubuyla şampiyonluğa ulaştıklarını söyledi. Göreve geldiği ilk andan beri saha içinde kalmanın önemini vurguladığını ifade eden Ersun Hoca, "Lig çok uzun bir periyottu ve elbette ki kırılmalar olacaktı ama ortaya koyduğumuz çabayla hataları minimuma indirdik. Takım olmanın anlamı bilen karakterdeki oyunculara sahip olduğumuz için sezonu güzel bir şekilde tamamladık. Şampiyonluğumuzdaki en önemli etken taraftarlarımız. Onlardan aldığımız güç, enerji ve onların bize verdiği destek bizi buraya getirdi" diye konuştu.
Düştüğümüzde kalkmasını bildik
"Biz her engelin bir avantaj olduğunu, lehimize döndürülmesi gerekin bir fırsatı olduğunu düşünerek hareket ettik" diyen Yanal, "Konuşmadık, işimizi yaptık. Düştüğü yerden bu takım her zaman kalkmayı başardı. Bunu nasıl yaptık? Çünkü oynadığımız bir oyun var. Bir Konya maçı diyebilirim, onun dışında oynadığımız oyunlar hiçbir zaman rakiplerden daha düşük olmadı" değerlendirmesinde bulundu. Kaybedilen Eskişehir ve Sivas maçlarını diğerlerinden ayırdığını belirten tecrübeli hoca, "O maçlara gerçekten çok üzüldüm. Futbol dışı etmenler bize çok hakim oldu. O etmenlerin burada tekrar konuşulması ne kadar doğru bilmiyorum ama bu etmenler ligin içinde de baktığımızda diğer maçlara hakikaten damga vuran birkaç maçtan bir tanesidir" dedi. nbsp;
Caner en olgun çağında
Yanal, çok merak edilen Caner Erkin'in durumuyla ilgili açıklamalar da yaptı. Sezon içinde gösterdiği performansla şampiyonluğun en önemli aktörlerinden biri olan Caner'in gitmeyeceğini söyleyen Yanal, "Caner'in Fenerbahçe'de kalacağını düşünüyorum. Gönlünün de burada olduğunu biliyorum. Umarım en kısa zamanda o imzalar atılır ve her şey bizim bıraktığımız yerden devam eder" dedi. Caner Erkin'in çok çalıştığını anlatan Yanal, "Caner'in çok daha iyi olacağını düşünüyorum. O genç bir oyuncu daha 25 yaşında, tam olgunluk zamanı. Caner'in Türk futboluna da çok büyük katkıda bulunacağını umuyorum" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...