Fatih Terim: 'Daha yolun başındayız'

Fatih Terim: 'Daha yolun başındayız'

SPOR Haberleri

Milli oyuncularla yakından ilgilenen Teknik Direktör Fatih Terim, "Bu kampın amacı ekip bütünlüğünü güçlendirmek" dedi

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, A Milli Takım'ı 2002 ve 2008'deki başarısının üstüne çıkabilmesi için hem mental hem de fizik olarak kurguluyor. Maynooth kasabasındaki kampta gece geç saatlere kadar futbolcularla sohbet eden Terim, millilerden 6-1'lik Kosova galibiyetini büyütmemelerini istedi. "Henüz yolun başındayız" diyen tecrübeli teknik adam, "Bu kamp skordan çok ekip bütünlüğü, daha güçlü iletişim ve kapasite artırmaya yöneliktir" dedi. Bazı oyuncuları farklı mevkilerde denemeye devam edeceğini söyleyen Terim, "Her oyuncumdan maksimum verimi almaya çalışıyorum" diye konuştu. Fatih Hoca, İrlanda maçıyla ilgili bugün bir basın toplantısı düzenleyecek.


KEYİFLER?YERİNDE
Dublin'de İrlanda ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Milli Takım, dün çift kale maç yaptı. Neşe içinde geçen idmanda Terim ve yardımcıları ise ayak tenisi oynayarak stres attı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...