Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fatih Terim: 'Buse çok ağladı, nikahı kıydık'

Fatih Terim: 'Buse çok ağladı, nikahı kıydık'

MAGAZİN Haberleri

İmparator Fatih Terim'in kızı Buse Terim ile menajer Volkan Bahçekapılı soma faciası nedeniyle sessiz sedasız evlendi.

Teknik direktör Fatih Terim kızı Buse Terim'in evlenmesinin ardından şu açıklamaları yaptı: Şu an Maldivler'de balayındalar. Buse çok ağladı. Her genç kız gibi balayına gitmek, yeni yuvasına yerleşmek istiyordu. Biz ataerkil aileyiz. Bunlar için nikahın olması şart. Biz de nikahı yaptık" dedi.


GELİNLİĞİ HAZİRANDA GİYECEK
A MİLLİ Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in kızı Buse Terim ile Emre Belözoğlu'nun kuzeni Volkan Bahçekapılı, Ekim ayında nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atmışlardı. 16 Mayıs'ta da evlenecek olan çift Soma'da yaşanan facia karşısında örnek bir davranış göstererek bir basın açıklaması ile düğün törenlerini ertelediklerini bildirmişti. Çiftin geçtiğimiz hafta aile arasında gerçekleşen sessiz sedasız bir nikah töreni ile evlendiler.


BALAYINA MALDİVLERE GİTTİLER
Buse'nin annesi Fulya Terim, bu konuda şunları söyledi; "Buse düğünde nasılsa gelinlik giyecek diye nikahta gelinlik giymedi. Düğünümüz 6 Haziran'da Shangri-La Bosphorus, after party de Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleştirilecek." (Posta)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...