Başkent'te yıldırım paniği

/ Kaynak: İHA
Başkent'te yıldırım paniği

YAŞAM Haberleri  / İHA

Başkent'te elektrik direğine düşen yıldırım mahalle sakinlerini tedirgin etti.

Olay, Keçiören İlçesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Güçlükaya Mahallesi Ezine Sokak'ta bulunan bir elektrik direğine düşen yıldırım, paniğe neden oldu. Yıldırım düşmesinin ardından yanmaya başlayan elektrik direğinin, yağan şiddetli yağmurun etkisiyle kısa sürede söndüğü öğrenildi. Elektrik direğine düşen yıldırımın etkisiyle, sokaktaki 17 numaralı apartmanın elektrikleri kesildi. Olayı gören vatandaşlar, elektrik arıza ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine mahalleye gelen elektrik arıza yetkilileri, direğin yanan kablolarını keserek tehlike oluşturmasını önledi.

Mahalle sakinleri, elektrik arıza yetkililerinin kabloları kestikten sonra, elektrik direğinin tamirinin kendi görevleri olmadığını gerekçe göstererek hiçbir şey yapmadan gittiklerini söyledi. Mahalleli, polis ekiplerinin de sorumluluk üstlenmediğini ve kendilerini terslediğini iddia ederek, sitem etti.

Olayın yaşandığı mahallede yaşayan bir çocuk ise yıldırım düştüğü esnada sokaktan geçtiğini, ortalığın toz duman olduğunu ve korkarak kaçtığını ifade etti.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...