Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

500 polisle 6 saatlik 'huzur' operasyonu

/ Kaynak: İHA
500 polisle 6 saatlik 'huzur' operasyonu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinde görevli 500 polis ile eğlence mekanlarında şok baskın düzenlendi.

İçişleri Bakanlığı'nın son kararnamesiyle Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Eyüp Pınarbaşı, huzuru sağlamaları adına ekiplerine operasyon talimatı verdi. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde görevli resmi ve sivil ekiplerden oluşan 500 personel, akşam saatlerinde Asayiş Ekipler Amirliği'nde toplanarak, denetim yapılacak park ve eğlence mekanlarını belirledi.

Polisler, daha sonra belirlenen parklara geçerek, burada kimlik kontrolü yapıp, vatandaşların huzurunu bozan kişilere 'Kabahatler Kanunu' kapsamında ceza kesti.

Polisler, gecenin ilerleyen saatlerinde kent merkezindeki 45 ayrı eğlence mekanına baskın düzenledi. Yapılan baskınlarda, ruhsatı olmamasına rağmen alkol satışını yapan bazı işyeri sahipleri hakkında tutanak tutuldu.ayrıca barlarda bir çok Suriyeli bayanların Konsomatris yaptığı tespit edilmesi üzerine işlem yapıldı.

Yapılan operasyonlardan memnun olan vatandaşlar Şanlıurfa Emniyet Müdürüne ve huzuru sağlamak için çalışan polis ekiplerine teşekkür ettiler.

Öte yandan yapılan denetimler 6 saat sürdü.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...