İbre 150 km'de takıldı: 2 ölü

/ Kaynak: DHA
İbre 150 km'de takıldı: 2 ölü

YAŞAM Haberleri  / DHA

Antalya'da aşırı hızlı giden, kontrolden çıkarak refüje ve 'Dur' levhası ile sinyalizasyon direğine çarpan motosiklette bulunan 2 kişi öldü.

Kaza, Antalya'nın merkez Muratpaşa İlçesi'ndeki Rauf Denktaş Caddesi'nde saat 03.20 sıralarında meydana geldi. Bir arkadaşını arkasına oturtan 22 yaşındaki Hasan Türker Asrık, yönetimineki 07 FHM 69 plakalı motosikletle aşırı hız yaparken, kontrolü yitirdi. Önce orta refüje çıkan motosiklet, daha sonra 'dur' levhası ile sinyalizasyon direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletin parçaları yaklaşık 100 metrekarelik alana saçılırken sürücü Hasan Türker Asrık ile arkasında yolcu olarak bulunan ve henüz kimliği tespit edilemeyen kişi yaşamını yitirdi. Asrık'ın kolları koparken, arkasındaki arkadaşının vücudu 'dur' levhasına saplandı.
Kaza sonrası bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi, cadde uzun süre trafiğe kapalı kaldı. Olay yeri inceleme ekipleri can veren kişileri, belediye ekipleri de motosikletten kopan parçaları topladı. Hasan Türker Asrık'ın cenazesi Akdeniz Üniversitesi Adlı Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Ölen ikinci kişinin kimliğini tespit çalışmaları sürüyor.

İBRE 150 KİLOMETREDE TAKILI

Motosikleti kısa süre önce aldığı belirlenen Asrık'ın, bir süre önce sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta, 'Sabaha karşı, gece 04.53. Muhakkak fark etmişsindir beni ve onu. Ayrıca biz seninle kafa kafaya verdik mi, her virajın üstesinden geliriz' yazdığı ortayı çıktı. Asrık'ın, kaza anında motosikletinin ibresi 150 kilometrede takılı kaldığı görüldü.

nbsp;İbre 150 km'de takıldı: 2 ölü
nbsp;İbre 150 km'de takıldı: 2 ölü

nbsp;

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...