Torku Konyaspor'dan transfer açıklaması

Torku Konyaspor'dan transfer açıklaması

SPOR Haberleri

Torku Konyaspor Kulübü Menajeri Seyit İçgül, transferleri kulübün resmi internet sitesi aracılığı ile kamuoyuna duyuracaklarını bildirdi.

2013-2014 sezonunun tamamlanmasıyla birlikte izne çıkan Torku Konyaspor'da iç ve dış transfer görüşmelerinin başladığını açıklayan menajer Seyit İçgül, transfer konusunda bilgi kirliliğine yer verilmemesini istediklerini ve en güncel haberlerin kulübün resmi internet sitesi aracılığıyla paylaşılacağını söyledi. nbsp;Sezonun bitmesiyle birlikte gözlerin transfere çevrildiğini ifade eden İçgül, "Transfer döneminde giden-gelen oyuncu konusunda söylentilere göre hareket edildiği ve herkes kendi görüşünü paylaştığı için ortaya tam bir bilgi kirliliği çıkıyor. Bu da kulüplerde zaman zaman sıkıntılara sebep olabiliyor. Kulüp olarak sezonun tamamlanmasıyla birlikte yönetim kurulumuzla birlikte iç ve dış transfer çalışmalarına başladık. Takımımıza en yüksek katkıyı sağlayacak oyuncuları kadromuza katarken, bize faydalı olacağına inandığımız oyuncularımızla da yolumuza devam etmek istiyoruz. Bizim isteğimiz, transferler bitmeden sağlıksız haberlerin çıkmaması. Bu konuda da transfer konusunda en sağlıklı haberleri birinci kaynaktan kulübümüzün resmi internet sitesi aracılığıyla spor kamuoyu ve camiamızla paylaşacağız. Bu noktada herkesten gerekli hassasiyeti göstermelerini bekliyoruz" diye konuştu. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...