Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'ye çağrı: Gelin alın!

Fenerbahçe'ye çağrı: Gelin alın!

SPOR Haberleri

Gençlerbirliği'nin Başkanı, Jimmy'nin 400 bin euroya oynadığını belirtip "Büyük takımların verdiğini veremeyiz. Önünü açacağız" dedi.

Fenerbahçe ile uzlaşmaya hazır olduklarını belirtirken, 5 milyon euro olarak konuşulan bonservis bedeli için "Bunlar çözülemeyecek şeyler değil. Anlaşırız" ifadesini kullandı. Fenerbahçe'nin transfer gündemini meşgul eden Jimmy Durmaz için Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav kapıyı araladı. Başkent ekibinin patronu genç orta saha oyuncusu için Fenerbahçe'den resmi teklif beklediklenini söyledi.


'Dolaylı temaslar var'
Cavcav "Şu ana dek bize resmi teklifte bulunmadılar. Dolaylı birtakım temaslarımız oldu. Resmi teklif gelsin bakarız. Biz uzlaşmaya açığız" diye konuştu. 25 yaşındaki kanat ve orta saha oyuncusu için belirlenen 5 milyon euro transfer ücreti için Cavcav, "Bunlar mesele değil. Resmi görüşmeler başlasın. Teklif versinler. Çözülemeyecek şeyler değil" dedi.
Kasımpaşa da peşinde
Türk pasaportu bulunan Jimmy'nin büyük takımlarda oynama hedefi olduğunu belirten Cavcav "Kulübün menfatleri kadar, futbolcuyu da düşünmek zorundayız. Jimmy bizde 400 bin euroya oynuyor. Büyük takımların verdiğini bizim vermemiz mümkün değil. O nedenle önünü açacağız. Kasımpaşa resmi teklifte bulundu. Hangi büyüğe giderse gitsin banko oynar" ifadelerini kullandı. nbsp;Jimmy, teknik direktör Ersun Yanal'ın istediği tarzda bir isim. Hızlı, iki ayağını da kullanabiliyor. Defansif özellikleri de güçlü bir oyuncu. BUGÜN

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...