Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çılgın Dershane dizi olarak ekranlara gelecek!

Çılgın Dershane dizi olarak ekranlara gelecek!

MAGAZİN Haberleri

Show TV'de, Çılgın Dershane Üniverisite ve Ağlatan Dans filmlerinin yaz sezonu için dizi olarak ekranlara gelecek.

Bu sezon çok sayıda yeni diziyi ekrana süren ancak beklediğini bulamayan Show TV, yaz aylarında yeni yapımlara hazırlanıyor. Sinemada daha önce seri olarak yayınlanan gençlik filmi Çılgın Dersane'nin dizi versiyonu olan 'Çılgın Dersane Üniversite', Haziran ayında Show TV ekranlarında olacak. Fatih Aksoy'un yapımcısı olduğu 'Çılgın Dersane Üniversite' dizisinde, Çılgın Dersane filminde de rol alan Paşhan Yılmazel, Ozan Aydemir, Duygu Çetinkaya, Okan Karacan, Mustafa Topaloğlu yer alırken, Memduh Kızılkaya, Merve Dizdar ve Oğuz Peçe ve çok sayıda genç oyuncu da rol alacak.


Show TV'nin yeni dizisi 'Ağlatan Dans'ta ise mert ve yakışıklı Çerkez genci olan Zoloy'la, dünyalar güzeli Begüm'ün dillere destan aşkı yürekleri dağlayacak. Çerkes aşklarını ve yaşamlarını ekrana getirecek olan dizide başrolleri Öykü Çelik ve Kıvanç Kasabalı paylaşıyor. Dizi Haziran ayında ekranda olacak

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...