Gaziantep'te sel: 1 ölü

Gaziantep'te sel: 1 ölü

GÜNDEM Haberleri

Gaziantep'te akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağışın ardından meydana gelen sel sularına kapılan bir kişi hayatını kaybetti.

Akşam saatlerinden kent genelinde etkili olan sağanak yağmur hayatı durma noktasına getirdi. Yaklaşık yarım saat süren ve sel suları oluşturan yağış nedeniyle birçok yol ve kavşak trafiğe kapandı. Acı haber ise Şehitkamil ilçesi Perilikaya Mahallesi'nden geldi. Sel sularına kapılan 52 yaşındaki Fatma Bıçkıcı sürüklenerek suda hareket edemeyen belediye otobüsünün altına girdi. Çevredeki vatandaşların kadını kurtarma çabaları yetersiz kalınca olay yerine hayatını kaybetti. Bunun üzerine olay yerinde çevre güvenliği alınırken inceleme yapıldı. Talihsiz kadının cesedi ise belediye otobüsünün içine alındı. Yapılan incelemelerin ardından cenaze otopsi için Gaziantep Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı. Olayı duyarak gelen Bıçkıcı'nın yakınları ise gözyaşlarına boğuldu.


Olay yerinde incelemelerde bulunan Gaziantep İtfaiye Daire Başkanı Cafer Yılmaz, 1 kadının sel sularına kapılarak hayatını kaybettiğini ve 2 çocuğunda sel sularına kapıldığı söylentisi üzerine bölgeyi arama kurtarma çalışması yaptıklarını söyledi. Bölgede detaylı bir inceleme yaptıklarını aktaran Yılmaz, daha sonra çocukların evlerine gittiğini öğrendiklerini söyledi.


Öte yandan olayın yaşandığı yerde kurulan bir semt pazarı da sel sularına kapıldı. Tonlarca meyve ve sebze sel sularına kapılınca büyük çapta maddi hasar meydana geldi.




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...