Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gökçeada'da 3 cami ibadete kapatıldı

/ Kaynak: DHA
Gökçeada'da 3 cami ibadete kapatıldı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Ege Denizi'nde meydana gelen 6.5 büyüklüğündeki depremde minarelerinde hasar oluşan kent merkezindeki 3 cami ibadete kapatıldı.

Çanakkale'nin Gökçeada İlçesinin 40 kilometre batısında Ege Denizi'nde meydana gelen 6.5 büyüklüğündeki depremde minarelerinde hasar oluşan kent merkezindeki 3 cami ibadete kapatıldı. Minarelerinde çatlama ve hasar oluşan İsmetpaşa Mahallesi'ndeki Aslanca Cami, Cevatpaşa Mahallesindeki Kocatepe Cami ve Barbaros Mahallesi'ndeki Hamidiye Cami AFAD ekiplerinin incelemesi ardından tehlike oluşturabileceği yüzünden ibadete kapatıldı. Polis ve zabıta ekipleri, camilerin çevresinde güvenlik önlemi alıp, minarenin yakınındaki park halinde bulunan araçları kaldırdı. Çevredeki ev ve işyerleri de anonslarla uyarıldı. Çanakkale Müftü Yardımcısı Alaaddin Tosun yaptığı açıklamada; "Üç camideki minaremizde de sorun var. Cematimizn hayat riski oluşmaması için Aslanca, Kocatepe ve Hamidiye camilerimizi ibadete kapattık" dedi. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...