Ayşenur İslam: 'Artık sizin vekiliniz Başbakan'

Ayşenur İslam: 'Artık sizin vekiliniz Başbakan'

GÜNDEM Haberleri

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam Soma'daki maden faciasında hayatını kaybeden maden işçilerinin ailelerini ziyaret etti.

Beraberindeki yetkililerle işçilerden Dursun Demircan'ın Kırkağaç'taki evine gelen Bakan İslam, Demircan'ın eşi Figen Demircan ve çocukları Emre ve İbrahim'le sohbet etti. Oldukça bitkin olduğu görülen Figen Demircan, "Tek isteğim eşimin hakkının kalmaması. Müfettişler dahil ihmali olan cezalandırılsın" dedi. Bakan İslam da "Bundan sonra sizin vekiliniz Başbakan" diye teselli verdi. İslam, konuyla ilgili yargısal sürecin sonuna kadar takipçisi olacaklarını dile getirdi. Daha sonra hayatını kaybeden İsmail Coşkun'un evine geçen İslam, şehit madencinin 1 yaşındaki oğlu Halil ile ilgilendi. Bakan ardından Soma'daki maden faciasında hayatını kaybeden maden işçisi Mehmet Yavaş'ın oğlu Barış Yavaş'ın doğum günü kutlamasına katıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...