Ege sallanmaya devam ediyor, bir deprem daha oldu

Ege sallanmaya devam ediyor, bir deprem daha oldu

GÜNDEM Haberleri

Ege sallanmaya devam ediyor meydana gelen bir diğer depremin büyüklüğü 4.3 olarak kaydedildi. Merkez üssü Ege Denizi olan deprem korkuttu - son gelişme

Ege'de bir deprem daha, halk panik halinde meydana gelen peş peşe depremler büyük depremlerin habercisi mi? Saat 03.08'de merkez üssü Ege Denizi olan 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamaya göre, saat 03.08'de merkez üssü Ege Denizi Yunanistan açıkları olan, 4.3 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Sarsıntının 39.43 kilometre derinlikte meydana geldiği açıklandı. (DHA) - AA'nın haberine göre de Eceabat açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi.Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) yapılan açıklamaya göre, Çanakkale Eceabat açıklarında, Gökçeada'ya yaklaşık 19 kilometre uzaklıkta, saat 02.00'de 4,2 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Sarsıntının 10,68 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtildi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...