Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Boğaz Köprüsü'ndeki motosiklet kazası E-5'i kapattı

/ Kaynak: DHA
Boğaz Köprüsü'ndeki motosiklet kazası E-5'i kapattı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Boğaziçi Köprüsü çıkışında meydana gelen motosiklet kazasında 2 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Boğaziçi Köprüsü çıkışında meydana gelen motosiklet kazasında 2 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza 04.00 sıralarında Boğaziçi Köprüsü Edirne istikameti, Balmumcu çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre üzerinde iki kişinin bulunduğu 34 LG 031 plakalı motosiklet, sürücünün kontrolünü kaybetmesi sonucu yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce sürüklenen motosiklette bulunan Ahmet Burak Durlanık ve ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralandı. Olay yerine gelen ambulanslarla yaralılardan Ahmet Burak Durlanık Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastenesi'ne diğer yaralı ise Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle kısa bir süre trafiğe kapanan E-5 karayolu, kaza yapan motosikletin kaldırılmasıyla yeniden normale döndü.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...