Drogba büyük oyuncu

- Güncelleme:
Drogba büyük oyuncu

GÜNDEM Haberleri

Mancini, Didier Drogba'nın "büyük bir oyuncu" olduğunu belirterek, Juventus'un, yıldız futbolcuyu transfer etmesi halinde "doğru bir iş yapacağını" söyledi

Teknik Direktörü Roberto Mancini, sarı-kırmızılı takımla sözleşmesi sona eren Fildişi Sahilli golcü futbolcu Didier Drogba'nın "büyük bir oyuncu" olduğunu belirterek, Juventus'un, yıldız futbolcuyu transfer etmesi halinde "doğru bir iş yapacağını" söyledi. Tecrübeli çalıştırıcı, İtalya'nın Tuttosport'a yaptığı açıklamada, "Didier Drogba'yı bu sezon çalıştırdım. Bu memnuniyet verici bir şeydi. O büyük bir oyuncu. Ona hayran olduğumu dahi söyleyebilirim. Drogba ile Türkiye'de böyle bir macera yaşadığım için mutluyum. O, benim takımımın güçlü noktasını temsil eden bir unsur oldu" değerlendirmesinde bulundu."Daha önce böyle bir oyuncuyla çalışmadım" ifadelerini kullanan İtalyan teknik adam, onu yaşı nedeniyle gözardı edenlerin, büyük hata yapacağını kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...