Nuri Bilge Ceylan, Twitter'ı adeta salladı!

Nuri Bilge Ceylan, Twitter'ı adeta salladı!

MAGAZİN Haberleri

Ünlü yönetmen Nuri Bilge Ceylan, Kış Uykusu filmiyle aldığı Altın Palmiye ödülü sonrası Twitter'da ünlü isimler adeta tebrik mesajları yayınladı.

Ünlü yönetmen Nuri Bilge Ceylan, kadrosunda Haluk Bilginer, Melisa Sözen, Demet Akbağ, Nejat İşler gibi isimlerin yer aldığı 'Kuş Uykusu' filmi ile 67. Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye ödülünü kazandı. Yılmaz Güney'den 32 yıl sonra aynı 'Altın Palmiye'nin sahibi olan Ceylan, ödülünü Türkiye'de son 1 senedir ölen gençlere ve Soma'da hayatını kaybeden maden işçilerine adadı. Ceylan ödülü kazanmasıyla ve konuşmasıyla sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Tebrikler Nuri Bilge Ceylan hashtag'ı kısa sürede TT listesine girdi.


Ünlü isimlerin Nuri Bilge Ceylan için yazdıkları mesajlardan bazıları şu şekilde:


Cem Yılmaz: Memleketini,insanını sevmek,onu anlamaya çalışmak; öyle değil böyle olur.Tebrikler Nuri Bilge Ceylan


Aras Bulut İynemli: Tebrikler Nuri Bilge Ceylan! Bravo Kış Uykusu ekibi ve oyuncuları! Ne mutlu ettiniz bizi:))) Elinize,emeğinize sağlık, daha nice ödüllere:)


Burçin Terzioğlu: #NuriBilgeCeylan uzun zamandan sonra ulkenın yuzunu gulduren adam. Tum ekıp tebrıkler tesekkurler. Gururumuzsunuz.


Şebnem Sönmez: #KışUykusu gurur ve sevinç getirdi! Sanat uyandırır her uykudan! Çok mutluyum!


Halit Ergenç: Tebrikler Nuri Bilge Ceylan ve tebrikler bütün Kış Uykusu ekibi ve oyuncuları. Helal olsun hepinize. Daha nice ödüllere yolunuz açık olsun.


İsmail Küçükkaya: Biz Chanel'e bakarken harika bir haber: Nuri Bilge Ceylan Altın Palmiye kazandı ve ödülü "son bir yılda hayatını kaybeden gençlere" adadı.


Aslı Aydıntaçbaş: Gurur duyduk. Uzun ve sevimsiz bir kış uykusundan sonra ilk kez yüzümüzü güldürdün. Teşekkürler #NuriBilgeCeylan


İrfan Değirmenci: Cannes' da müthiş bir başarı, yerinde ve etkili bir konuşma...Teşekkürler Nuri Bilge, teşekkürler bu ülkenin aklı,vicdanı özgür aydınları...


Armağan Çağlayan: Hem Altın Palmiye için, hem de konuşma için koskoca bir BRAVO Nuri Bilge Ceylan..


Ömür Gedik: Biraz da yüzümüz gülsün. Altın palmiye bizim. Tebrikler nuri bilge ceylan ve tüm ekibine...


Can Dündar: Yine ne varsa sanatta var. Yüzümüzü tek güldüren, sanatçılar. Nuri Bilge Ceylan'a tebrik ve şükranla...


Ahmet Hakan: Altın palmiye... nuri bilge... helal olsun... işte avrupa böyle fethedilir...


Ceyda Düvenci:Tebrikler kış uykusu tebrikler nuri bilge ceylan :)))


Yekta Kopan: Altın Palmiye kazandığımız anı "sponsor bualmadık, rating getirmiyor" diye yayınlamayan bütün televizyonlara da kapak olsun yahu!"Kış Uykusu" gerçekten bir başyapıt ve Cannes'da gösterildiği ilk günden itibaren, herkesin beklentisi Altın Palmiye idi.Kış Uykusu: Başta Haluk Bilginer olmak üzere bütün oyuncular harika ve Altın Palmiye ile onlar da ödüllendirildi aslında.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...