Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'a Arjantin'den transfer cevabı!

Galatasaray'a Arjantin'den transfer cevabı!

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın stoper listesinin ilk sırasında yer alan Eder Balanta için, kulübü River Plate'in başkanından açıklama geldi.

Transfer çalışmalarına start veren ve gelecek sezon öncesinde takıma 'yine' bir stoper kazandırmak isteyen Galatasaray'ın, ocak ayından bu yana izlediği, transfer listesinin ilk sırasındaki River Plateli Eder Balanta için Arjantin'den açıklama geldi. Arjantin Ligi'nde şampiyonluk yaşayan River Plate'in Başkanı Rodolfo D'Onofrio, 21 yaşındaki oyuncu için teklifler aldıklarını söylerken, "Balanta için teklifler var, ancak biz şu anda kimse ile anlaşmadık. Teknik ekibimle konuşmam lazım. Onu takımda tutma düşüncesindeyiz. Şöyle de bir şey var, onu isteyen kulüp masaya büyük rakamlar koymalı. Serbest kalma bedeli de oldukça yüksek. Bunlara rağmen, oyuncularımızı yurt dışından gelen teklifler cezabediyor ve bu bizim için işleri zorlaştırıyor" diye konuştu. Balanta'nın bonservisinin yüzde 80'ini River Plate elinde bulunurken, yüzde 20 bonservisine ise ailesi sahip durumda. Serie A ekiplerinden Fiorentina'nın da istediği kaydedilen genç oyuncunun serbest kalma bedelinin 30 milyon avro olduğu kaydediliyor. Arjantin kulübünün Kolombiyalı savunmacısı için 10 milyon euroluk bir bonservis bedeli beklediği de iddia ediliyor. sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...