Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray, yıldız isme imza attırdı!

Galatasaray, yıldız isme imza attırdı!

SPOR Haberleri

Galatasaray, Saint-Etienne'le 4 milyon euro bonservis bedeline el sıkıştı. Milli forvetle sezonu 2.3 milyon euro'dan 3+1 yıllık protokol yapıldı.

Galatasaray, yeni sezonun ilk büyük transferini Mevlüt Erdinç'i renklerine katarak gerçekleştirmek üzere. Mevlüt adına 3 gündür İstanbul'da bizzat Ünal Aysal'la görüşmeler yapan menajer Pierre Frelot'la çok çetin geçen pazarlıkların ardından anlaşmaya varıldı. Mevlüt'ün tüm yetkilerini elinde bulunduran Frelot, sezon başına 2.3 milyon euro'dan 3+1 yıllık ön protokole imza attı. nbsp;
nbsp;
FENER DENGELERİ BOZDU
Anlaşmanın 2 milyon euro'ya gerçekleşeceği bir anda Fenerbahçe'nin de devreye girdiği haberleri dengeleri bozdu. Bunun üzerine başkan Aysal, Mevlüt'ün yıllık ücretine 300 bin euro'luk bir artırım yapmak zorunda kaldı. G.Saray, 27 yaşındaki 'Türk Tankı' lakaplı forvetin kulübü Saint-Etienne'le de 4 milyon euro karşılığında el sıkıştı. nbsp;
nbsp;
TEK SORUN ÖDEME ŞEKLİ
Fransız kulübü, parayı biri peşin iki eşit taksitte talep ediyor. G.Saray ise ödemenin yarısını peşin, kalan yarısını ise 6 eşit taksitte yapmak istiyor. Bu küçük pürüz çözülür çözülmez Saint- Etienne'le de imzalar atılacak ve Mevlüt resmen sarı-kırmızılı formayı giyecek.
nbsp;
TERİM VETO ETMİŞTİ
G.Saraylı olması formalitelere kalan Mevlüt, geçen yaz da Florya'ya çok yakındı. Rennes'den ayrılma kararı alan Türk yıldız, menajerine Avrupa kupalarında mücadele edecek bir takım bulmasını söyledi. Cana ve Drogba'yı Cimbom'a getiren Fransız menajerlik şirketi Mondial Promotion da Aslan'ın kapısını çaldı. Ancak Fatih Terim, Mevlüt'ü veto edip forvet tercihini Umut'tan yana kullandı. Mancini ise iki kanatta da oynayabilen, sırtı dönük ayağında top tutabilen Mevlüt'ün Sneijder'le iyi anlaşacağını da hesaba katıp transferine onay verdi. (Fotomaç)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...