Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ya Galatasaray'a gelecek, ya Milan'a

Ya Galatasaray'a gelecek, ya Milan'a

SPOR Haberleri

Paris Saint-Germain ile kontratı sona eren ve Fransız kulübünden ayrılan Alex'in ya Galatasaray'a ya Milan'a imza atacağı iddia edildi.

Paris Saint-Germain ile sözleşmesi sona eren ve Fransız ekibinin yeni sezonda kadrosunda düşünmediği Brezilyalı tecrübeli stoper Alex için Galatasaray'dan sonra AC Milan da bir teklif sundu. İtalyan basınında çıkan haberlere göre; İtalyan kulübü Milan, 32 yaşındaki Alex için 2 yıl ve 2.5 milyon euroluk bir teklif sundu. Alex'in menajeri Kia Joorabchian, Milano'ya giderek kulüp yetkilileriyle bir görüşme yaptı. Joorabchian'ın bu tekliften sonra Galatasaray'la tekrar görüşeceği ve bu iki tekliften birini kabul edeceği belirtildi.


YILLAR ÖNCE F.BAHÇE İSTEDİ nbsp;
Alex, Brezilya'da Santos forması giydiği dönemde Fenerbahçe'nin de ilgisine rağmen PSV Eindhoven'ı tercih etmiş, daha sonra Chelsea ve ardından Paris Saint-Germain formalarıyla başarılı bir performans göstermişti. sporx


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...