Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzon'da uluslararası alışveriş fuarı

Trabzon'da uluslararası alışveriş fuarı

Ekonomi Haberleri

Trabzon BŞB Başkanlığı ve yeni oluşan Ortahisar Belediyesi'nin katkılarıyla Trabzon Alışveriş Fuarı, kapılarını kemençe ve horon eşliginde açtı..

Trabzon Büyükşehir Belediye başkanlığı ve yeni oluşan Ortahisar Belediyesi'nin katkılarıyla Trabzon Alışveriş Fuarı, kapılarını kemençe ve horon eşliginde açtı..

Trabzon İpekyolu Fuar Alanı'nda kurulan Alışveriş Fuarı'nın açılış kurdelasını ise Trabzon'un merkez ilçesi olan Ortahisar Belediye Başkan Vekili Firar Bayrak, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Aydoğdu ve Ortahisar Kaymakamı Osman Ateş birlikte kesti

Mercan Fuarcılık tarafından düzenlenen 10 Haziran'a kadar sürecek 'Trabzon'da Alışveriş Zamanı' sloganı ile açılan fuara Trabzon'un yanı sıra Senegal, İran ve Çin'den çeşitli firmalar tek çatı altında toplanıp cazip kampanyalar düzenledi Yabancı ülke firma yetkilileri Trabzon insanının çok sıcakkanlı olduğunu bu fuara katıldıkları için memnun olduklarını dile getirdiler Yaz aylarının gelmesi ve düğün sezonunun başlaması ile birlikte hareketli günler geçiren Trabzon Alışveriş Fuarı'nı en çok ziyaret edenler ise yeni evlenecek çiftler ve yeni evlenenler Alışveriş fuarında giyimden, gıdaya, kozmetikten, aksesuara ve aynı zamanda yeni evlenecekler için düğün arabasından nikah şekerlerine kadar her türlü alışveriş imkanı sunulmakta Genç çiftler başta olmak üzere yazı karşılayan Trabzon halkı alışveriş fuarına büyük rağbet göstermesi katılımcı firmaların da yüzünü güldürdü.

Ortahisar Kaymakamı Osman Ateş 'İlimizde hem esnafın kalkınması hem de vatandaşlarımızın cazip imkanlar sunulması adına fuarlar çok önemli aynı zamanda tanıtım açısından da bu organizasyonları destekliyoruz Artık Trabzonumuz'da ulusal ve uluslararası fuarlara ev sahipliği yapacağız. Bu fuarda Çin, Senegal ve İran gibi ülkelerden katılım sağlandı. İlerleyen zamanlarda geniş katılımlı uluslararası fuarlarla Trabzon adını tüm dünyaya duyuracaktır' diye konuştu. Katılımcı firmalar 2014'ün yeni ürünlerini sergilerken alışveriş yapmak isteyen ziyaretçilerin bütçelerine uygun imkanlarda sunulmakta

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...