Sow'dan şok teklif

Sow'dan şok teklif

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'den İlk 2 yıl 2.6 milyon Euro alan Sow, bu sezon 1.4 milyon alacak.

Menajerini devreye sokan Senegalli yeni kontrat istiyor. Katar'dan gelen teklif ise yıllık tam 3.5 milyon Euro... Yeni sezon öncesi Brezilyalı yıldız Diego ile anlaşan ve forvet arayışlarını da sürdüren F.Bahçe'de ilginç gelişmeler yaşanıyor. F.Bahçe'ye geldiğinde 4.5 yıllık sözleşme imzalayan Moussa Sow geçtiğimiz 2 yıl sezon başı 2.6 milyon Euro almıştı. Ancak sözleşmesindeki diğer maddeler gereği Sow son 2 yıl sezon başı 1.4 milyon Euro alacak. Durum böyleyken Senegalli yıldıza gelen cazip teklifler kafasını karıştırmış durumda. Menajerini devreye sokan Sow'un Fener yönetiminden yeni bir kontrat istediği ve ücretinin arttırılmasını talep etttiği bildirildi. Sow'un menajerinin Fenerbahçe yönetimine, "Moussa son 2 yılda çok iyi performans gösterdi. Takımın en çok gol atan oyuncusu oldu ancak alacağı ücret düşüyor. Yeni kontrat istiyor. Aksi halde kendisine gelen teklifleri değerlendirmek istiyor" dediği ifade edildi.

'17 MİLYON EURO'YA SERBET KALIR' VAR
MOUSSA Sow'a Katar Ligi'nden yıllık 3.5 milyon Euro teklif edildiği ve Fenerbahçe'ye 15 milyon Euro bonservis bedeli ödemeye hazır oldukları da gelen haberler arasında. Sow'un sözleşmesinde "17 milyon Euro'ya serbest kalır" maddesi de bulunuyor. Sarı-Lacivertli yönetimin nasıl bir tavır sergileyeceği şimdiden merak konusu. Başkan Aziz Yıldırım'ın bu konuda Ersun Yanal'a danışacağı Yanal'ın vereceği karar doğrultusunda bir politika izleyeceği öğrenildi. (takvim)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...