Galatasaray maçında olaylar çıktı

/ Kaynak: İHA
Galatasaray maçında olaylar çıktı

SPOR Haberleri  / İHA

Banvit-Galatasaray Beko Basketbol Ligi Play-off yarı final ikinci tur mücadelesinde Galatasaraylı taraftarların bulunduğu tribünde olay çıktı.

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde oynanan Banvit-Galatasaray Beko Basketbol Ligi Play-off yarı final ikinci tur mücadelesinde Galatasaraylı taraftarların bulunduğu tribünde olay çıktı.

Karşılaşma öncesinde de Galatasaraylı taraftarlar arasında yaşanan kavgaya müdahale eden özel güvenlik güçleri maçın ilk dakikalarında olayları yatıştırmayı başararak bir kişiyi gözaltına aldı. Play-off mücadelesinde karşılaşmanın bitimine 4 dakika 26 saniye kala Galatasaraylı taraftarlar arasında tekrar başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgaya salonda bulunan çevik kuvvet ekipleri ve özel güvenlik görevlileri müdahale etti. Müdahale sonrasında Galatasaraylı bir taraftar yaralandı. Yaralı taraftar 112 Acil yardım ambulansı ile Bandırma devlet hastanesine sevk edildi. Olaylar esnasında bir süre duran karşılaşma, kavganın sonlandırılmasının ardından devam etti.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...