Sivasspor Başkanı: ''Mirac gecesi şahit olsun...''

/ Kaynak: İHA
Sivasspor Başkanı: ''Mirac gecesi şahit olsun...''

SPOR Haberleri  / İHA

Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, Trabzonspor yönetiminin yayınladığı mesaja tepki gösterdi.

Başkan Otyakmaz yaptığı açıklamada, "Evet, Sivas yiğitler şehridir ve kulübünü yiğitçe yönetir. Süreçte yaptığımız yiğitliğin sayesinde 3 yıldır temizlik edebiyatı yapanların hezeyanlarına verecek cevabımız vardır. İlgili kulübün hem eski hem de görevdeki başkanlarına 'yiğitlik' gereği zamanında bunları söyledik. İlgili kulübün başkanı, 'Bunları açıklayın herkes cezasını çeksin' diye cevap verdi. Biz de; 'Biz size söyledik siz açıklayın' dedik. Bu zamana kadar açıklama olmadığı gibi bize yapılan haksız saldırılara devam edildi" dedi.

"Yiğitliğimiz suistimal edilip karşılık görmeyince biz de yiğitliğin muhatabına göre bir limitinin olduğunu kavramış olduk" diyen Otyakmaz, şöyle devam etti:

"Bundan sonra Cumhuriyet savcılarımız istediğinde gerekli ifadelerimiz verilecektir. Kongrede yaptığım konuşmanın her kelimesinin doğruluğuna şu mübarek Mirac gecesi şahit olsun. Gerçekler ortaya çıktığında kimin kuyruğunun sıkıştığını kamuoyu taktir edecektir."

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...