Bakan Kılıç başarılı sporcuları kutladı

Bakan Kılıç başarılı sporcuları kutladı

SPOR Haberleri

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Uluslararası Atletizm Şampiyonası'nda kazanan sporcuları kutladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Down Sendromlular Uluslararası Atletizm Şampiyonası'nda madalya kazanan milli sporcuları ve Judo Gençler Avrupa Kupası'nda 21 madalya kazanarak birinci olan Judo Genç Milli Takımı'nı tebrik etti.

Bakan Çağatay Kılıç, down sendromlu atletler için yayımladığı mesajında, "Portekiz'de devam eden Down Sendromlular Uluslararası Atletizm Şampiyonası'nın ilk gününde gülle atmada altın madalya kazanan Münevvere Yılmaz'ı, 3 gümüş madalya kazanan Dilara Çevik'i, yine gülle atmada gümüş madalya kazanan Anıl Demir'i ve bayrak yarışında bronz madalya kazanan Anıl Demir, Hami Haldız, Volkan Yavuzaslan ve Münevvere Yılmaz'dan oluşan 4x100 bayrak takımımızı en kalbi duygularımla tebrik ederim. Sporcularımızın Portekiz'den en güzel sonuçlarla döneceğine yürekten inanıyor, başarı için ter döken kafilemizdeki herkese başarılar diliyorum" ifadesini kullandı.

Judo Milli Takımı'nı da kutlayan Bakan Kılıç, mesajında şunlara yer verdi:

"Judo Genç Milli Takımımız, bu sezon katıldığı ilk turnuva olan Judo Gençler Avrupa Kupası'nda, toplamda kazandığı 21 madalya ile ev sahibi İspanya'yı geride bırakma başarısı göstermiş, kupanın ülkeler sıralamasında birinci olarak ülkemizi ve milletimizi gururlandırmıştır. Gençlerimizi gösterdikleri bu büyük başarı için tüm kalbimle kutluyor, spor yaşamları boyunca başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca gençlerimizin bu başarılarında emeği geçen, antrenörleri başta olmak üzere, Türkiye Judo Federasyonunu da ülkem ve milletim adına tebrik ediyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...