Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

1 doları 1 TL'den sattılar

1 doları 1 TL'den sattılar

YAŞAM Haberleri

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, Hançer ile Baştuğ ailelerinin düğününe katılan davetliler gelin ve damadın üzerine 'dolar atma yarışına' girdi.

Dolarları karton kutu ve çöp torbalarına dolduran orkestra görevlileri, tekrar dolar atmak isteyenlere 1 doları 1 TL'den sattı. Siverek'in tanınmış ailelerinden işadamı Sinan Hançer, Ankara'da tanıştığı Aydan Baştuğ ile yaşamını birleştirme kararı aldı.

Düğüne Tekirdağ'ın Muratlı İlçesi Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu ve yaklaşık 1000 kişi katıldı. Türkçe ve Kürtçe şarkılarla eğlenen davetliler, dans etmek için piste çıkan çiftin üzerine dolar yağdırdı.

Orkestra görevlileri tarafından toplanan dolarlar, karton kutu ve çöp torbalarına dolduruldu. Tekrar dolar atmak isteyen davetliler için ise orkestra görevlileri 1 doları 1 TL'den sattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...