Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte CHP'nin Köşk için en güçlü adayı

İşte CHP'nin Köşk için en güçlü adayı

Politika Haberleri

CHP, Köşk için aday arayışını hızlandırdı. İbrenin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen 'den yana olduğu belirtildi.

CHP, Ağustos ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi için aday arayışını sürdürüyor. Cumhurbaşkanı adaylığıyla ilgili toplumun çeşitli kesimlerinin nabzını tutan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 10 Haziran'a kadar ziyaretlerini tamamlayacak. Aralarında cemaate yakınlığıyla bilinen TUSKON'un da olduğu çok sayıda sivil toplum örgütünü ziyaret edecek olan Kılıçdaroğlu, son olarak ise Meclis'te ve Meclis dışındaki siyasi partilerin genel başkanlarıyla görüşecek.
DERVİŞ VE KESİCİ...
CHP'de adaylık için pek çok isim geçerken ibrenin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'den yana olduğu belirtildi. Kemal Derviş ve İlhan Kesici gibi isimlerin adaylıkları da dile getiriliyor. CHP'de, adayın Haziran ayı sonunda açıklanması bekleniyor.


HABER7
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...