Galatasaray Manchester United'lI yıldızın peşinde

Galatasaray Manchester United'lI yıldızın peşinde

SPOR Haberleri

İngiliz basının iddiasına göre sarı-kırmızılılar 24 yaşındaki orta saha oyuncusu için girişimlere başladı. Cimbom'un tek rakibi Everton.

Galatasaray transfer çalışmalarını hızlandırdı. İngiliz basınının iddiasına göre Teknik Direktör Roberto Mancini, Manchester United'da menajerliğe Louis van Gaal'in gelmesinin ardından gözden çıkarılan Tom Cleverley'yi istedi. İngiliz ekibi ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan ve gelecek sezon bedelsiz transfer olmaması için bu yaz elden çıkarılması beklenen 24 yaşındaki oyuncunun peşine Everton'ın da düştüğü kaydedildi.
BU SEZON DÜŞÜŞE GEÇTİ
1,75 boyuncaki Cleverley, orta sahada oyunun iki yönünü de oynayabilmesi ile ön plana çıkıyor. 2010/11 sezonunda kadroya katılan ve 2 sezon önce gösterdiği performans ile parlayan 1989 doğumlu oyuncu, yaşadığı düşüş sonrasında İngiltere Milli Takımı kadrosuna da alınmadı. Bu sezon beklentilerin bir hayli altında bir sezon geçiren ve Avrupa kupalarına katılamayan Manchester United'da 31 mücadelede sahaya çıkan Cleverley, 1 gol ve 1 asistl ile düşük bir performans sergiledi.


BU SEZON 31 MAÇTA OYNADI
Galatasaray yönetimi, Mancini'nin isteği doğrultusunda Cleverley'yi düşük bir bonservis bedeliyle transfer etmeyi planlıyor. 24 yaşındaki oyuncu bu sezon 31 karşılaşmada Manchester United formasıni giydi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...