Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sıra Şener'e geldi!

Sıra Şener'e geldi!

SPOR Haberleri

İlhan Ekşioğlu, Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener'in de dayanamayıp bir gün konuşacağını belirterek "Kulübümüz haklı davasındadiyet ödedi" dedi.

Yeniden cezaevine girmesi gündemde olan Aziz Yıldırım için adil yargılama mücadelesini sürdüren Fenerbahçe camiası, Sivasspor cephesinden gelen açıklamalara sarıldı. Sarı-lacivertliler, Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz'ın, "Trabzonspor yöneticisi Recep Denizer, Fenerbahçe maçı öncesi eski futbolcu Semavi aracılığı ile oyuncumuz Abdurrahman Dereli'ye Fenerbahçe maçında Trabzonspor'a yarayan skoru almamız halinde 1 milyon dolar teşvik primi teklif etti" açıklamasının ardından olağanüstü toplantı kararı aldı. 3 Temmuz sürecinde Aziz Yıldırım'la birlikte hapis yatan Asbaşkan İlhan Ekşioğlu, "Mecnun Odyakmaz'dan sonra sıra Mehmet Yıldız'da. Bir gün Sadri başkan da dayanamayacak" yorumunu yaptı.
ADELET ORTAYA ÇIKMALI
Ekşioğlu, Trabzonspor'u suçlarken, "Hep söyledik gerçek tektir. Fenerbahçe, 2010-11 sezonunda Trabzon'un şike ve teşvik için ayırdığı 'bütçeyi' kullandırmamaya çalıştı. Fenerbahçe, haklı davasında diyet ödedi. Şimdi beklentimiz adaletin kanun önünde de ortaya çıkması. İlahi adaletten zaten şüphemiz yok" ifadelerini kullandı. Odyakmaz'ın sözlerini yeniden yargılama talebinde delil olarak sunacaklarını dile getiren Asbaşkan Deniz Tolga Aytöre ise "Bu açıklamaların süreci nasıl değiştirip değiştirmeyeceğini hep birlikte göreceğiz. Her türlü hukuki mücadelemizi sürdüreceğiz. Bir insanın hapse girmesi için dilekçe verenler (Trabzonspor'u kastediyor) artık her şeyin sonuçlarına katlanacak" dedi. nbsp;
gt; M.Emin Uluç

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...