Olcan'a vize çıkmadı

Olcan'a vize çıkmadı

SPOR Haberleri

İstanbul'da toplanan Trabzonspor Yönetim Kurulu, Olcan Adın'a gelecek transfer tekliflerinin kesinlikle reddedilmesi yönünde karar aldı.

Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadronun temellerini atmak isteyen Trabzonspor Yönetimi, İstanbul'da bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı. Yönetim kurulu toplantısında geride kalan sezon da masaya yatırılırken, teknik adam konusunda fikir alış verişinde bulunuldu. Gece geç saatlere kadar devam eden toplantıda Başkan Hacıosmanoğlu, yöneticilere teknik adam konusundaki görüşlerini sordu. nbsp;
Yöneticilerin ağırlıklı fikri Hami Mandıralı ile yola devam edilmesi yönünde olurken, bazı yöneticilerin yabancı bir teknik adamla yeni sezona başlanması gerektiği görüşünü ortaya attı. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da bu fikirler ışığında kararını verip yol haritasını çizmesi bekleniyor. Yönetimde ağırlıklı olarak Hami Mandıralı'ya şans verilmesi düşüncesine kayıtsız kalmaması beklenen Hacıosmanoğlu'nun, Mandıralı ile gelecek sezon için devam etme kararı vereceği iddia ediliyor. nbsp;
Toplantının ikinci bölümünde ise takımdaki bazı futbolculara gelen transfer teklifleri değerlendirildi. Özellikle Olcan Adın'a gelen tekliflerin kesinlikle reddedilmesi ve bu futbolcunun takımda tutulması için gerekenin yapılması yönünde fikir birliğine varıldı. Toplantı ile ilgili soruları cevapsız bırakan Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, "Şampiyonluk hedefi olan bir Trabzonspor için yapacaklarımızı konuştuk" açıklamasıyla yetindi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...