Zırhlı araç TIR'la çarpıştı: 3 polis yaralı

Zırhlı araç TIR'la çarpıştı: 3 polis yaralı

GÜNDEM Haberleri

Cizre'de yolu trafiğe kapatmak isteyen gruba müdahale eden zırhlı polis aracının karşı yönden gelen TIR'la çarpışması sonucu 3 polis memuru yaralandı.

Nusaybin Caddesi ve otogar mevkisinde toplanan yüzleri maskeli bir grup, taş, çöp konteyneri ve inşaat malzemelerinden barikat kurup, yolu trafiğe kapatmak istedi.

Polis, grubu dağılmaları yönünde uyardı. Uyarıları dikkate almayıp molotofkokteyli, havai fişek ve ses bombası ile saldıran gruba polis, tazyikli su ve biber gazıyla müdahale etti.

Müdahale sırasında zırhlı polis aracı karşı yönden gelen plakası ve sürücüsü henüz belirlenemeyen TIR'la çarpıştı. Devrilen araçtaki 3 polis memuru yaralandı.

Söz konusu polis memurları Muharrem Ermiş, Mehmet Oktay Doğru ile Halil İbrahim Zengin, olay yerinde bulunan arkadaşları tarafından Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. nbsp;

Cizre Kaymakamı Şenol Koca ile Cizre Emniyet Müdürü Mehmet Kara, yaralı polis memurlarını hastanede ziyaret ederek, sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...