İşte Galatasaray'ın ilk yabancı forvet adayı!

İşte Galatasaray'ın ilk yabancı forvet adayı!

SPOR Haberleri

Galatasaray yabancı forvet konusunda ilk adayını belirledi. Sarı kırmızılı kulüp, Lyon'un başarılı golcüsü Gomis için Fransa'da temaslara başladı.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun, Fransa'ya giderek Gomis transferini bitirmek üzere gerekli görüşmeleri yaptı. Gomis'in Lyon ile sözleşmesi sona erdiğinden dolayı herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek olan sarı kırmızılı ekip, 29 yaşındaki golcüyü Türkiye'ye getirmeyi amaçlıyor. Fransız golcünün de Süper Lig'de forma giyme isteği bu transferin gerçekleşme olasılığını artırıyor. nbsp;Geçtiğimiz günlerde Mevlüt Erdinç için Başkan Aysal ve danışmanı Tulun ile İstanbul'da bir görüşme yapan Pierre Frelot aynı zamanda Gomis'in de menajerliğini yürütüyor. Trabzonspor'un da gündeminde olan Gomis için ilk etapta kulüpler arasındaki ilişkiyi bozmamak adına ısrarcı olmayan sarı kırmızılı ekip, Fransız yıldızın İstanbul'da oynama isteği üzerine harekete geçti.

nbsp;İşte Galatasaray'ın ilk yabancı forvet adayı!


Bülent Tulun, Fransa'da yaptığı görüşmelerden olumlu yanıt aldı. Ancak Galatasaray'ın elindeki yabancı sayısının çokluğu, Gomis için yer açmayı mecbur kılıyor. Bu doğrultuda sarı kırmızılı ekip Mancini'nin verdiği rapora göre elindeki yabancı oyunculardan bazılarıyla yol ayrımı yaşayacak.


Mancini'nin devre arasında kadroya katılmasını istediği Ontivero'yu Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'ın istediği öğrenildi. Tecrübeli teknik adamın Ontivero'yu çok beğendiği ve önümüzdeki yıl sezon planlamasında kendisine yer vermek istediği kaydedildi. Sarı kırmızılılar genç oyuncuyu İshak Doğan transferinde takas kozu olarak kullanacak. Böylece kadroya hem yerli bir sol bek katmayı planlayan Galatasaray, yabancı kontenjanında da yer açmak amacında.


Galatasaray ayrıca Mevlüt Erdinç transferinde St.Etienne Kulübü'ne Dany'i önermeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezon gösterdiği performans ile hayal kırıklığı yaşatan Kamerunlu oyuncu devre arasında Beşiktaş'a kiralanmıştı. Sarı kırmızılılar, Mevlüt Erdinç'i transfer etmeye çalışırken, Fransız Kulübü'ne Dany'i önererek kadrosundaki yabancı oyuncu sayısını da azaltmayı hedefliyor. (ntvspor)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...