Survivor'da Tolga Karel elemeye kaldı!

Survivor'da Tolga Karel elemeye kaldı!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Survivor'da bu akşam bir isim daha adaya veda edecek. Ada da elemeye kalan ilk isim bakın kim oldu.

Survivor finale doğru yaklaşıyor. Survivor'da elemeye kalan isim kim oldu? Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlülerin adayı Tolga Karel oldu. Tolga Karel,yarın sms sonuçlarından çıkacak olan bir başka adayla adada kalma yarışı verecek.. Bakalım Survivor'a kim veda edecek..


ADA DA KURALLAR DEĞİŞİYOR!
Yapımcılığı ve sunuculuğunu yaptığı Acun Ilıcalı dün akşamki konseyde yarışmacıların son kez halk tarafından sms alacağını belirtti. Halktan en çok destek alan yarışmacı adadan ayrılmasını istediği ikinci adayı belirleyecek.


TOLGA KAREL KİMDİR?
Tolga Karel dizi, sinema ve tiyatro oyunculuğu ile tanınan Türk aktördür. Ayrıca şarkı sözü yazarlığı ve bestecilik de yapmıştır. "Cin Geçidi" ismini taşıyan kısa film ile başta "Yaprak Dökümü" olmak üzere "Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam" ve "Kanıt" gibi televizyon dizilerindeki başarılı performansıyla internette fazlaca takip edilen sinema ve tiyatroculuk alanında yazdığı köşe yazıları ve Bulgaristan'da düzenlenen "Best Model" yarışmasından elde ettiği derece ile bilinir. Tolga Karel üniversite eğitimine İstanbul'da Yeditepe Üniversitesi Fransız Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde başlamıştır. Bu bölümde iki sene devam etmiş fakat sonra okulu bırakarak konservatuarda okumaya karar vermiştir. Paris Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Tolga Karel Sinematografi ve Drama alanlarında eğitim görmüştür. Tolga Karel ayrıca yine Paris'te sinema ve tiyatro eleştirmenliği alanında yüksek ihtisas yapmıştır.


2014 ayında Star TV'de yayınlanan Survivor'da ünlüler takımında yer almaktadır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...