Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kılıçdaroğlu'nu ifadeye çağıran savcıya kötü haber

/ Kaynak: DHA
Kılıçdaroğlu'nu ifadeye çağıran savcıya kötü haber

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Kılıçdaroğlu'nu ifadeye çağıran Savcı Mehmet Demir'e HSYK'dan ret.. Demir, bugün Edirne'ye giderek işbaşı yapacak.

İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Demir, soruşturma kapsamında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ifadeye çağırmıştı. Daha sonra Kılıçdaroğlu'nu sehven ifadeye çağırdığını açıklayan Savcı Demir, HSYK tarafından geçici yetkilendirme ile Edirne Adalet Sarayı'nda görevlendirilmişti.

YENİDEN İNCELEME İSTEMİŞTİ
nbsp;
Savcı Mehmet Demir, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Birinci Dairesi'ne itiraz ederek, yaptığı işlemin 'sehven' olduğunu, bu işlemi görevi gereği yaptığını, ayrıca yaptığı işlemin yaptırımının da bu olmadığını belirterek 'geçici yetki'nin kaldırılmasını istemişti.

HSYK, Savcı Demir'in yeniden inceleme talebini oy çokluğu ile reddetti. Üyelerden Dr. Teoman Gökçe, Savcı Demir lehine oy kullanırken, başkan ve 5 üye aleyhine oy kullandı. Ret kararının bir örneğini geçtiğimiz Cuma günü alan Savcı Demir, bugün Edirne Adalet Sarayı'na giderek işbaşı yapacak.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...