Galatasaraylı o yöneticiden ses getirecek transfer açıklaması!

Galatasaraylı o yöneticiden ses getirecek transfer açıklaması!

SPOR Haberleri

Galatasaraylı o yöneticiden ses getirecek bomba transfer açıklaması: 'Nasıl ki Drogba'yı getirdiğimizde herkesi şaşırttık ve mutlu ettik...'

Galatasaraylı yönetici Emir Sarıgül sosyal medyadan ses getirecek bir trasfer açıklamasında bulundu.İşte Emir Sarıgül'ün açıklaması:" "Sürekli takipçi arkadaşlarımdan sorular geliyor sadece şunu söylemek istiyorum kararlı,verimli ve uyumlu bir çalışma ortamı içinde Ünal Aysal gibi vizyonu bilge kişiliği ile bizlere örnek rol model teşkil eden bir başkanımız var ve kendisi her detayı en ince ayrıntısına kadar takip ediyor. Nasıl ki Drogba'yı getirdiğimizde herkesi şaşırttık ve mutlu ettik. Hiç merak etmeyin lütfen." " Güzel gelişmeleri hep birlikte yaşayacağız ve göreve gelirken bir sözümüz vardı ülkemize getirmediğimiz tek kupa olan şampiyonlar ligi kupasını da, 4. Yıldızı da bu sene biz takacağız hiç merak etmeyin. Bazı spor programlarına gerçekten şaşırmamak elde değil. Hiç olmayan olayları varmış gibi gösterip suni gündem oluşturarak neyi amaçlıyorlar? "Adam olabilmek pahalıdır ; ucuz adamlara ağır gelir "
(Eurosport)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...