Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Elazığ'daki uyuşturucu operasyonlarında 15 kişi tutuklandı

/ Kaynak: İHA
Elazığ'daki uyuşturucu operasyonlarında 15 kişi tutuklandı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Elazığ'da sokakta uyuşturucu satanlara yönelik özel harekat polislerinin de katıldığı operasyonlarda gözaltına alınan 17 kişiden 15'i tutuklandı.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu kaçakçılarına yönelik son 3 ayda yaptığı çalışmada uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmaktan 55 kişiye adli işlem yaptı. Polis, bu kişilere uyuşturucu madde satanlara yönelik yaptığı çalışmada ise torbacı olarak tabir edilen 21 uyuşturucu madde satıcısını tespit etti.
Belirlenen uyuşturucu satıcılarının adreslerine Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerinin de katıldığı eş zamanlı operasyon düzenlendi. 40 ekip, 243 polis ve 2 eğitimli köpeğin katıldığı operasyonda 19 ayrı adreste arama yapıldı. Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Musa Catal, operasyona ilişkin yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"Operasyonlar kapsamında, satışa hazır hale getirilmiş çok miktarda esrar, uyuşturucu hap ile bu maddelerin satışından elde edildiği değerlendirilen bir miktar para ele geçirildi. Uyuşturucu madde ticareti yapan 21 şahıstan 17'si yapılan operasyonda yakalanmış, bu şahısların 15'i çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak, Elazığ E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Müdürlüğü'ne teslim edildi. Diğer şahısların yakalanması çalışmalarına devam edilmekte olup; olayla ilgili başlatılan soruşturmalar kapsamlı olarak devam etmektedir."

JANDARMADAN KENEVİR OPERASYONU
Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri de Elazığ Belediyesi'ne ait atık su arıtma tesislerinin bulunduğu Yönlüce Köyü'nden Keban Baraj Gölü'ne bırakıldığı bölgede düzenlediği operasyonda 37 bin 300 kök hint keneviri ele geçirip imha etti. Kenevirlerin doğal yollardan yetiştiği ihtimali üzerinde durulurken, soruşturma başlatıldı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...