Ağrı, Başbakan'a hazırlanıyor

/ Kaynak: AA
Ağrı, Başbakan'a hazırlanıyor

GÜNDEM Haberleri  / AA

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, 25'inci kez geleceği Ağrı'da çalışmalar tamamlandı, kentin farklı noktalarına afişler asıldı

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, 25'inci kez geleceği Ağrı'da miting çalışmaları tamamlandı, kentin farklı noktalarına afişler asıldı. nbsp;AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, başbakanın Ağrı'ya çok önem verdiğini belirterek, bugüne kadar her anlamda kentin sorunlarıyla bire bir ilgilendiğini söyledi.
Miting hazırlıklarının tamamlandığını, Başbakanın Ağrı'ya daha önce 24 kez geldiğini vurgulayan Aydın, "Bu ziyareti 25'inci olacak. Geliş sayısı bile Ağrı'ya verdiği değeri göstermek adına kafi. Bu süreçte bakanlarımızı, büyükşehir belediye başkanlarımızı Ağrı'ya göndermiş olması bile verdiği önemi gösteriyor. Yatırım anlamında da Ağrı'nın hayalindeki bir çok projeyi, AK Parti iktidarı, sayın başbakanın talimatıyla gerçekleştirdi" diye konuştu.
İbrahim Çeçen Üniversitesi, Yazıcı Barajı, et balık kombinası gibi birçok ciddi yatırımlar yapıldığını anlatan Aydın, şunları kaydetti:
"Başbakanımız, belediye projelerine de büyük katkılar sundu. 1 Haziran seçimlerini bir fırsata dönüştürmeye çalışıyoruz. Yapılanlar var, yapılacak olanlar var. Hem belediyelerin hem bakanlarımızın projeleri desteklemeleri sayesinde çok kısa süre içerisinde ciddi manada gelişme kaydedilerek, son 12 yılda yaklaşık 6 katrilyonluk yatırım yapıldı. 2003 yılında 23 milyon olan kamu yatırımı tutarı Ağrı'da yıllık 276 milyona çıktı. Kamu yatırımı tutarı bakımından 81 il arasında Ağrı, 26'ncı sırada yer alıyor. 40'ıncı sıralardan 26'ya geldi. Sayın başbakanımız Ağrı'yı her daim aklında tutuyor, hatırlıyor, kente yapılacak yatırımlara ciddi katkı veriyor."
- "AK Parti olarak hedefimiz daha iyi bir gelecek hazırlamak"
Ağrı'da vatandaşların Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a büyük ilgi gösterdiğini belirten Aydın, "Bugüne kadar Ağrı'nın sağ duyusuna inandık. Ağrılı, kendi geleceğine oy verecek, kendi kaderini tayin edecek, daha kalkınmış, daha huzurlu, refah seviyesi yüksek kente dönüşecek. Dolayısıyla bu seçimde her Ağrılı, çocuklarının geleceğine oy verecek. AK Parti olarak hedefimiz daha iyi bir gelecek hazırlamak" dedi.
Aydın şöyle devam etti:
"Sayın başbakanımız Ağrı'nın sorunlarına hakim. Ben inanıyorum ki Ağrı'da birçok sorunun çözümü noktasında güzel müjdeler verecek. Çarşamba günü saat 13.00'te tüm Ağrılı dostlarımızı, kardeşlerimizi Dörtyol Kavşağı'na, büyük buluşmaya davet ediyorum. Bugüne kadar Ağrılılar hep destek oldu. Dua ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Ağrılı kardeşlerimize mahcup olmamak adına, aldığımız vazifeyi yerine getirmek için gecemizi gündüze katarak, ilin sorunlarının çözümü noktasında katkılar sunuyoruz, sunmaya devam edeceğiz." nbsp;Başbakanı büyük bir coşkuyla karşılayacaklarını belirten Aydın, "28 Haziran'da çok daha büyük bir coşkuyla büyük buluşma olacak. Ağrı'nın kaderini belirleyeceği bir seçim olacak. Ağrılılar bunun farkında" ifadelerini kullandı.
AK Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılamaktan onur duyacaklarını belirterek, "Tüm hazırlıklarımızı yaptık. İnşallah ilgi büyük olacaktır. Başbakanımızın bütün mitingleri kalabalık olur, heyecanlı olur. Sayın başbakanımızın mitingde vereceği mesajlar önemli. Ağrı halkına, Türkiye'ye ve dünyaya önemli mesajları olacak" dedi.
GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...