Gigaset'ten biyonik tasarımlı telefon!

Gigaset'ten biyonik tasarımlı telefon!

TEKNOLOJİ Haberleri

Doğal güzellik ve gelişmiş teknolojiyi bir araya getiren "biyonik tasarımlı" Dune'la tanışın!

Gigaset, doğadan ilham alarak tasarladığı CL540 serisinin son üyesi Dune'u beğeniye sundu. nbsp; Doğal güzellik ve gelişmiş teknolojiyi bir araya getiren Dune, biyonik tasarımı ile iyi bir ergonomi de vaat ediyor.

nbsp;Zarafetle oluşturulmuş biçimi, şık malzeme tasarımı ve kaliteli detayları ile ön plana çıkan Dune, teknik özellikleri ile de kullanıcısına ayrıcalık sunuyor.

Teknoloji ve doğallığın ortaklığı

Doğadan ilham alınarak bir taşıma yöntemi sunma amacıyla tasarlanan Dune serisinin yumuşak dokunuşlu elementleri hem elde hem de omuzda tutuş için sağlam bir kavrama sağlıyor. Kendine has ergonomisinin sonucu olarak ortaya çıkan S biçimi ile dikkat çeken Dune Serisi içbükey kulaklığı ile kulağı sarmalıyor ve iyi akustiği garantiliyor. Dune'un ön kısmında polydom teknolojisi ile yapılan zarif, düz ve ışıklı bir tuş takımının yanı sıra, 38 x 31 mm ölçülerinde 65.000 farklı renk ile geniş bir 1,8" renkli TFT ekran bulunuyor. Üstün ses ve HSP kalitesi ile ahizesiz arama seçeneği de sunan Dune serisinde zil sesi yüksekliği beş farklı seviyeye ayarlanabiliyor ve kulaklık bağlantısı için 2,5 mm'lik bir mono kablo bulunuyor.

Bir bakışta Dune serisi

Yeni teknolojilerin yanında Gigaset telefonlarının genel özelliklerini de taşımaya devam eden seri her biri 3 adede kadar numara alan 200 kayıt, ayarlanabilir bir ekran koruyucu gibi özellikleri de beraberinde getiriyor. Bebek telefonu ve entegre alarmı, takvim ve doğum günü hatırlatma gibi işlevleri de bulunan seri tüm Gigaset telefonlarında bulunan uzun bekleme ve konuşma süreleri ile de kullanıcıya avantaj sağlıyor. Seri 320 saat bekleme, 14 saat konuşma süresi sunuyor.

Özellikle telesekreter işlevli bir model arayan tüketicilerin tercih edeceği serinin CL540A modelinin 30 dakikaya kadar mesaj depolama kapasitesi ve entegre bir telesekreteri bulunuyor.

Dune serisi en fazla altı ahizeyle birlikte kullanılabiliyor.

Chip

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...