Bakanlardan Çelik'e ziyaret

/ Kaynak: İHA
Bakanlardan Çelik'e ziyaret

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bakanlar, ameliyat olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'i hastanede ziyaret etti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, hastalığından dolayı operasyon geçiren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'i tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Hastane çıkışında, Bakan Çelik'in sağlık durumu hakkında bilgi veren Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Değerli Bakanımıza geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Bakanımız, bizim siyaset öncesinden de hocamızdı. Kendisini iyi görmekten, ameliyatının başarılı geçtiğini öğrenmekten ve korkulacak bir şey olmadığını bilkmekten dolayı mutluyuz. Kendisini ziyaret ettik, geçmiş olsun mesajlarımızı ilettik. Gördüğümüz kadarıyla ve doktorların verdiği bilgilere göre durumu iyi. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur" diye konuştu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ise, "Benim gördüğüm kadarıyla bakanımız gayet iyi. Yoğun bakımda kendisini ziyaret ettiğimden bu zamana kadar karşılaştırılamayacak kadar durumu iyi. İnşallah işinin başına döndüğünde, iyileştiğinde beraber işler yapacağız. Tıbben hocamızın değerlendirmesi olacaktır" şeklinde bilgi verdi.

Hastanenin Başhekimi Günay Kılıç ise, Bakan Çelik'in sağlık durumu hakkında, "Bakanımızın ameliyatından sonra kritik üçüncü günümüzü doldurduk. Her şey çok yolunda gidiyor. Şimdilik bir sorun yok. Birkaç gün daha gözleyeceğiz. Ondan sonra tüm branş hekimlerimiz bir araya gelerek taburcu için, her şey yolunda giderse karar vereceğiz. Planlanan bir operasyon değildi. Daha önce de bahsettim. Bakanımız acil şekilde karın rahatsızlığıyla geldi. Bir bağırsak delinmesi oldu. Acil ameliyata alındı. Planlanan bir ameliyat değildi. Tüm kontrollerimiz bittikten sonra taburcu etmeyi düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...