Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Özel tim oluşturuldu

/ Kaynak: İHA
Özel tim oluşturuldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde, Yüksek Hızlı tren hattından yapılan hırsızlıklar için 20 kişiden oluşan tim kuruldu.

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde yapımı devam eden Yüksek Hızlı tren hattından kablo çalan 4 kişi yakalandı. Yakalananlardan 2'si serbest bırakıldı.

Yüksek Hızlı Tren (YHT) Sapanca hattındaki 500 metrelik alanda kanal içine yerleştirilen sinyalizasyon kablolarını, Sapanca ile Kırkpınar arasında yerleşimin olmadığı batak mevkiiden ara ara keserek, Balkaya Köyü'ndeki, eski bir taş ocağında gece yakıp eriterek bakırlarını hurdacıya satan uyanık 4 hırsız zanlısı kıskıvrak yakalandı. Sapanca İlçe Emniyeti Müdürlüğünce yakalanan zanlıların üzerinde, YHY Müteahhitlerinin giydiği tulumların olması dikkat çekerken, operasyonda kabloların kesildiği demir kesme makası da yakalandı.

24 değişik sabıka kaydı olan 25 yaşındaki Hasan G. ,46 yaşındaki Çetin T. Sapanca ilçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı ve 15 yaşında Soner C. de yapılan sorgusundan sonra savcı talimatıyla bırakıldı. YHT sinyalizasyon kablolarını erittikten sonra bakırlarını alan hurdacı Y.B'nin daeifadesi alındı.

Sinyalizasyon ve haberleşme kablosu çaldığı belirlenen şüphelilerden 24 değişik suçtan sabıka kaydı olan Hasan G. ve Çetin T. Sapanca ilçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. 15 yaşındaki şüpheli Soner C. ile YHT sinyalizasyon kablolarını erittikten sonra bakırlarını alan Hurdacı Ya.B de alınan ifadenin serbest bırakıldı.

Sapanca İlçe Emniyet müdürlüğü 20 kişiden oluşan YHT timi kurarak YHT hattını 24 saat gözlem altında tutacağı bildirildi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...