Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Pop grubuna testereli saldırı

Pop grubuna testereli saldırı

MAGAZİN Haberleri

Japon pop grubu AKB48'in iki üyesi bir hayranlarının testereli saldırısına uğradı. Grubun iki üyesinin ellerinden ve kafalarından yaralandığı belirtildi.

AKB48, Pazar günü Takizawa kentinde düzenlenen bir etkinlikte, hayranlarıyla bir araya geldi. Etkinliğe katılan bir kişi, grup üyelerine doğru bir hamle yaparak testereyle saldırdı. nbsp;Grup üyelerinden 19 yaşındaki Rina Kawaei ve 18 yaşındaki Anna Iriyama, saldırıda yaralandı. Ayrıca organizasyon ekibinden birinin de elinden yaralandığı bildirildi.24 yaşındaki "Satoru Umeta" adlı saldırgan polis tarafından gözaltına alındı.BBC Türkçe'nin haberine göre Grubun menejeri, yaralı iki üyenin ameliyatlarının iyi geçtiğini ve bugün taburcu edilebileceklerini açıkladı. Grubun bu akşam Tokyo'da verecekleri konser ve diğer etkinlikler iptal edildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...