Kangal bu hale getirdi

Kangal bu hale getirdi

YAŞAM Haberleri

Adana'da karpuz tarlasında bekçilik yapan 57 yaşındaki İmam Altun, kangal cinsi köpek tarafından ısırılarak hastanelik oldu.

Altun, tarla başında kurduğu çardakta beklerken yan tarafta Metin Bozburun'un Kangal cinsi "Bobo" isimli köpeği de evin bahçesinden kaçtı. Yoldan geçenlere saldırmaya başlayan köpeği Altun tanıdığı için sakinleştirmeye çalıştı. Ancak bu defa da ona saldırdı. Altun'un üstüne atlayan köpek adamı yere yatırarak ısırmaya başladı. Altun, kollarını ısıran köpeği kulağından tutarak etkisiz hale getirdi. Bu arada sesler üzerine olay yerine gelen Bozburun köpeğini sakinleştirip bağladıktan sonra kanlar içinde kalan Altun'u hastaneye götürdü. Taburcu olan Altun, "Köpek üzerime atladı. Çok korktum. Köpekle bir süre boğuştuk kollarımı ısırdı. Ben kulağından tutunca ısıramadı sonra sahibi geldi kurtuldum" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...