Kaplıca şehrine romatizma hastanesi

Kaplıca şehrine romatizma hastanesi

SAĞLIK Haberleri

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon alanının zincir hastanesi Romatem dünyanın ilk Termal-SPA konseptli Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesini Bursa'da açtı

Felç, trafik kazası, spor yaralanmaları ve doğumsal hastalıklar sonucu ortaya çıkan hareket kaybının tedavi edildiği merkezde ileri teknoloji kullanılıyor. Hastanenin yüksek teknoloji içeren cihazları arasında erişkin ve çocuk hastalar için yürüme robotu (lokomat), omuz ve kol robotu, nbsp;spinal dekompresyon cihazı, izokinetik egzersiz cihazı yer alıyor. Hastane, bünyesinde SPA hizmetinin de verileceği ilk sağlık tesisi olma özelliğini taşıyor. nbsp;Romatem Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Köksal Holoğlu, Sosyal Güvenlik Kurumu ile anlaşma yapılarak SGK'lı hastaların da hastanenin sağlık hizmetinden yaralanabileceğini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...