Diego tamam sıra Kampl'da

Diego tamam sıra Kampl'da

SPOR Haberleri

Atletico'nun Brezilyalı yıldızına resmi imzayı attırmak için gün sayan Fenerbahçe, Salzburg'un Sloven golcüsü için bastırıyor.

Fenerbahçe camiası yönetimden Diego Ribas transferiyle ilgili resmi açıklama beklerken, sambacıdan beklenmedik bir hamle geldi. 29 yaşındaki dünya yıldızı, sosyal medya üzerinden kendisine Fenerbahçe forması giydirilmiş resmini yollayan taraftarın bu mesajını favorileri arasına ekleyerek transferi gayrı resmi olarak da olsa duyurdu. Fenerbahçe'ye şimdiden ısındığının sinyallerini veren Diego'nun birkaç gün içinde imza için İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Bu arada sarı-lacivertlilere bir güzel haber de Salzburglu Kevin Kampl'ın menajerinden geldi. Uzun süredir Fenerbahçe'nin transfer listesinde olan 23 yaşındaki Sloven oyuncunun menajeri Michael Ruhnau, "Teorik olarak 12 milyon avroyu getiren Kampl'ı transfer edebilir. Fenerbahçe'nin Kampl'a bir ilgisi söz konusu ve Fenerbahçe de bizim ilgimizi çekiyor" ifadesini kullandı. Sarı-lacivertlilerin Diego'nun hemen ardından Kampl'ın işini bitirmesi bekleniyor.

nbsp;Diego tamam sıra Kampl'da

FENER'İ FAV'LADI!
Fenerbahçe'nin transfer bombası Diego Ribas, sarı-lacivertli kulüpten önce davrandı! Brezilyalı yıldız, bir taraftarın bilgisayar marifetiyle Fenerbahçe forması giydirilmiş fotoğrafını Twitter hesabından favorilerine ekleyerek henüz açıklanmamış transferi gayrı resmi olarak duyurdu. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...