Galatasaray'ın Tarık ısrarı

Galatasaray'ın Tarık ısrarı

SPOR Haberleri

Galatasaray, başarılı sol beki almak için Eskişehirspor'a 3 milyon avronun yanı sıra Dany ve 1 futbolcuyu daha kiralık olarak önerecek.

Yeni sezonda güçlü kadro kurmak için çalışmalarına devam eden Galatasaray, nbsp;Fenerbahçe ve Trabzonspor'un da listesinde olan sol bek Tarık Çamdal için Eskişehispor'a yeni bir teklif götürecek. Kısa bir süre önce Es-Es'e 2 milyon avro + 1 futbolcu öneren sarı-kırmızılılar, Eskişehirspor'un 5 milyon avroluk bonservis bedelinde ısrar etmesinin ardından alternatif planlara yönelmişti. Eskişehirspor'un 5 milyon avroda indirime gitmeyişi ve takas olacaksa bu ismin Yekta Kurtuluş olmasını talep etmesi transfer görüşmelerini tıkadı. Teknik Direktör Roberto Mancini'nin Yekta Kurtuluş'un takımda tutulmasını talep etmesini de göz önüne alan Galatasaray, Tarık Çamdal için Eskişehirspor'a bu kez 3 milyon avro + 2 futbolcuyu kiralık olarak önerdi. Es-Es'e, Kamerunlu stoper Dany'yi öneren Galatasaray, takasta kullanılacak olan diğer futbolcuyu ise Mancini ile bu hafta içerisinde yapılacak olan görüşmenin sonucuna göre belirleyecek. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...