Serdar Gürler Trabzonspor'da

Serdar Gürler Trabzonspor'da

SPOR Haberleri

Trabzonspor, Elazığspor'dan Serdar Gürler ile prensipte anlaştı.

İki kulüp başkanının dün İstanbul'da bir araya gelmesinin ardından hızlanan görüşmelerde bordo-mavililer, Serdar'ın bonservisi için yaklaşık 1 milyon avroluk teklifi yaptı ve Elazığsporlu yöneticilerle el sıkıştı. Bordo-mavililer futbolcuyla da anlaşmaya vardı. Öte yandan Trabzon'un peşinde olduğu Benfica'lı Oscar Cardozo'nun Premier Lig'e yeni çıkan Leicter City'ye imza atacağı öğrenildi. nbsp;
HAMİ MANDIRALI'NIN KEYFİ KAÇTI
Trabzonspor Yönetimi'nin İstanbul'da yaptığı toplantıda teknik direktör konusunun gündeme dahi gelmemesi kafaları karıştırdı. Gösterdiği performansla Trabzonspor'da göreve devam etme yönünde büyük beklenti içine giren Hami Mandıralı'nın, yaşanan bu gelişmelerden dolaylı keyfinin kaçtığı öğrenildi. Bordo-mavili camiada ise, "Mandıralı ile devam etmeye niyeti olan bunu açıklardı" yorumları yapılıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...