Beşiktaş, Belhanda'nın peşinde

Beşiktaş, Belhanda'nın peşinde

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlılar, 14 milyon avroya Dinamo Kiev'e transfer olan ancak ülkedeki karışıklık yüzünden şehri terk eden genç oyuncu için devreye girdi.

Orta sahada forvetin arkasını güçlendirecek oyuncu arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Faslı yıldız Belhanda'yı tekrar gündemine aldı. Ukrayna'daki gergin ortamdan ayrılmak isteyen genç futbolcu, Başkan Fikret Orman'la görüşerek Beşiktaş'ta oynamak istediğini bildirdi. Ukrayna'daki iç savaş yüzünden Kiev'i terk eden ve geri dönmek istemeyen Belhanda, Başkan Orman'a her türlü kolaylığı yapacağının sözünü verdi. Ukrayna'da yaşanan özel durum nedeniyle FIFA'nın yabancı oyunculara tanıdığı serbestlik hakkını kullanmak isteyen Fransız futbolcunun Başkan Fikret Orman'a, "Ukrayna'da çok gergin bir hava var. Kimse mutlu değil. Böyle bir atmosferde kalmak istemiyorum. Dinamo Kiev'le sözleşmemizi feshetmek için çalışmalar yapıyoruz. Daha sonra Beşiktaş'ta oynamak isterim. Bana ödeyeceğiniz ücret konusunda da üzerime düşen fedakârlığı yaparım" dediği öğrenildi. nbsp;
Demba Ba seferi başlıyor
Forvet konusunda Demba Ba'yı tek alternatif haline getiren ve başka bir isimle anlaşmayı düşünmeyen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Çarşamba günü Londra'ya giderek Chelsea'nin teknik patronu Jose Mourinho ve Maviler'in CEO'su Ron Gourlay ile bir toplantı gerçekleştirecek. İngiltere kulübüyle ikili ilişkileri kuvvetli olan Orman, Demba Ba'nın bonservisinde indirim yapılmasını isteyecek. Orman'ın bu teklifi kabul görmezse Senegalli golcü için satın alma opsiyonlu kiralama formülü devreye sokulacak. Başkan Orman ayrıca Chelsea ile altyapı anlaşması imzalayacak. Ada kulübünden gelen teklife göre iki kulüp altyapı çalışmalarını beraber götürecek. Beşiktaşlı altyapı antrenörleri Chelsea'de eğitim alacak ayrıca Beşiktaş'ta göze batan genç yetenekler Chelsea'nin altyapı takımlarına katılarak kendilerini geliştirme fırsatı bulacak.
BİLİC ONAY VERDİ
Geçen sezon Fenerbahçe'nin transfer etmek için yoğun çaba harcadığı Belhanda, Montpellier'den 14 milyon avro karşılığında Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımına transfer olmuştu. Fransa doğumlu genç yetenek, Başkan Fikret Orman'la yaptığı görüşmede kafası rahat bir şekilde Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istediğini söyledi. Ukrayna'daki iç savaşın kendisini yıprattığını belirten Younes Belhanda'nın transferine Önder Özen ve Bilic'in de onay verdiği belirtildi. Özellikle Bilic'in "Bu transfer gerçekleşirse uzun süre bu mevkide sıkıntı yaşamayız" dediği ifade edildi. nbsp;

gt; HÜSEYİN?EROĞUL

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...