Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte Yetenek Sizsiniz'in yeni jürisi!

İşte Yetenek Sizsiniz'in yeni jürisi!

MAGAZİN Haberleri

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu yaptığı, Yetenek Sizsiniz Türkiye'ye yeni jüri üyesi geliyor. İşte Acun Ilıcalı'nın yeni transferi

Geçtiğimiz sezon Sergen Yalçın'ın yer aldığı yarışmaya yeni sezonda Eser Yenenler dahil olmuştu. Ilıcalı Hülya Avşar'ın ise demirbaşı olduğunu söylemişti. Acun Ilıcalı yeni sezonda yine jüri de değişikliğe gidiyor. nbsp;O Ses Türkiye'nin daimi jüri üyesi Murat Boz yeni sezonda Acun Medya'nın başka bir yarışmasına transfer oluyor.


Güneş'in haberine göre Acun Ilıcalı yeni sezonda kendi kanalı tv8 ekranını renklendirecek olan Yetenek Sizsiniz Türkiye''de Murat Boz'a görev verecek. Boz yarışmanın yeni jüri üyesi olacak. Aynı zamanda Boz'un kanalın sitcom projesinde rol alacağı da biliniyor. Yetenek Sizsiniz'in en eski jüri üyesi olan Hülya Avşar ise kanalda şov programına başlıyor. Avşar'ın yerine jüriye kimin dahil olacağı ise merak konusu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...