Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kalça kemiğini pişirip yedi!

Kalça kemiğini pişirip yedi!

DÜNYA Haberleri

Norveçli bir sanatçı Alexander Selvik Wengshoel, kendi kalçasından bir parçayı kaynatıp patates graten ile birlikte yediğini açıkladı.

25 yaşındaki sanatçı, 21 yaşındayken geçirdiği bir operasyonla kalça kemiğinin alındığını ve doktorların izniyle operasyonu kayda aldığını, daha sonra da kalça kemiğini 'sanatsal bir anı' olarak eve getirdiğini anlattı.


"ANİDEN KALÇA KEMİĞİMDEKİ ETİ PİŞİRMEM GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNDÜM"
"Eve geldiğimde oturma odamda oturdum ve aniden kalça kemiğimdeki et parçasını pişirmem gerektiğini düşündüm" diyen Wengshoel önce kemiği kaynatmış ardından kemikten sıyrılan et parçasını kızartmış. "Önce ufak bir parça alarak tadına baktım, lezzetli geldiği için tamamını yemeye karar verdim. Heyecan verici bir deneyimdi ve çok kişiseldi."


"TADI VAHŞİ BİR KOYUN ETİ GİBİ"
Norveç 'te yayımlanan Nordlys adlı gazeteye konuşan Wengshoel, kalça etinin tadının 'vahşi bir koyun eti' gibi olduğunu söyledi.Sergide Wengshoel'in sakladığı kalça kemiği de yer alıyor. Kalça kemiğinde bir engelle dünyaya gelen Wengshoel çocukluğundan beri çeşitli operasyonlar geçirmiş.Wengshoel bu deneyimini Tromsø Güncel Sanatlar Akademisi'nde yer alan mezuniyet sergisinde bir güncel sanat işi olarak sergiliyor. nbsp;
(Radikal) nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...